NEW IN: Skechers Twinkle Toes !

Wat is het eerste dat in je opkomt als je de naam Skechers hoort? Juist ja, Buffalo’s. Buffalo’s en Britney Spears in mijn geval. Kortom, ik word instant meegezogen naar de (foute, doch fantastische) jaren 90.

Toen ik enkele weken geleden een uitnodiging ontving voor een evenement van Skechers in Antwerpen was ik meteen enthousiast. Geen hoge plateauzolen dit keer, wel Twinkle Toes oftewel hippe sneakers met lichtjes voor de allerkleinsten. (Check deze commercial voor een beeld, maar wees gewaarschuwd want het liedje is aan-ste-ke-lijk!)

Weerom nostalgisch want als twaalfjarige meid wou ik ontzettend graag schoenen met lichtjes. Toentertijd hadden de populaire meisjes in mijn klas baskets met oplichtende schoenzolen. Eén van hen had er zelfs van de Spice Girls, O-M-G. Ik daarentegen kreeg ze om één of andere onverklaarbare reden niet van mijn ouders. (wink-wink)

Skechers Twinkle Toes

Maargoed, terug naar het event van Skechers Twinkle Toes.

In  de Antwerpse pop-up binnenspeeltuin Playground werden we verwacht voor een heuse girlsparty. Elk meisje werd er ontvangen met een persoonlijk paar Skechers Twinkle Toes, meer bepaald de Shuffles – Flutter Up (limited) edition. De sneaker heeft een stoere jeanslook afgewerkt met glitters en metallic roze vleugels. ’t Belangrijkste onderdeel is ongetwijfeld de neus van de schoen. Deze is namelijk afgewerkt met blinkende zilveren steentjes die bij elke stap fel oplichten.

Na het evenement kreeg Alixe haar nieuw paar Skechers Twinkle Toes mee naar huis. En ’t meisje kon het natuurlijk niet laten om bij haar broer te gaan stoefen. Gevolg? Nu mag ik op zoek gaan naar stoere jongensschoenen waarvan de punt oplicht.

Q. Wat is je leukste / foutste 90’s herinnering als je aan Skechers denkt?

Skechers Twinkle Toes


Like what you read?
Volg me Facebook

Like what you see? 
Volg me op Instagram


4 Comments

    • Zeker doen!
      ik twijfelde ook (al was ik het eigenlijk zo goed als zeker door die zwangere buik). Maar ik vond je zoontje niet, en zag precies twee dochters dus effe super in de war. Hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.