Aanschouw onze kerstkaart van 2016

kerstkaart met gezinsfoto van smartphoto

Een gezinsfoto als kerstkaart? Tuurlijk!

Ooit schreeuwde ik dat’k het nooit zou doen: een gezinsfoto als kerstkaart. Maar ‘t is ondertussen het derde jaar op rij dat ik met veel plezier onze foto afdruk en uitdeel bij vrienden en familie. Omdat zo’n foto toch iets persoonlijker is dat de steeds terugkerende ontwerpjes uit de supermarkt. En bovendien omdat ouders en grootouders liever een gezinskiekje op de schouw hebben staan, denk ik dan. Dus daar stonden we met ons vieren te poseren naast de kerstboom. Smile!

Onze kerstkaart van 2016

Onze kerstkaarten bestelde ik naar goede gewoonte bij Smartphoto. Bij deze webshop heb je keuze zat qua fotoproducten. Bovendien werkt Smartphoto met een erg gebruiksvriendelijke software, wat voor mij toch doorslaggevend is. Let op: de kaartjes die ik liet afdrukken kan je niet terugvinden binnen de rubriek ‘kerstkaarten’. Officieel zijn het namelijk geen kaartjes, maar foto’s. Foto’s op karton in groot polaroid formaat. Met het verschil dat ik ze stiekem leuker en origineler vind +  ze een pak goedkoper waren. Win-win! Let wel op, wegens de afwijkende afmetingen zijn deze vierkante kaarten duurder wanneer je ze wilt versturen per post.

kerstkaart met gezinsfoto van smartphoto

Eveneens voor het derde jaar op rij liet ik een aantal fotoboeken van de kinderen maken. Per kind maakten we één exemplaar voor de grootouders en één exemplaar voor onszelf. Met andere woorden, wij zijn alweer gereed voor de feestdagen. Laat ze maar komen!


[wdi_feed id=”2″]

 

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.