Mijn mening over Lenor Unstoppables

review en recensie over de nieuwe geurparels Lenor Unstoppables

Langs geen kanten gesponsord, eerlijk waar.

Toen ik laatst door de supermarkt slenterde en een reclamestand van Lenor Unstoppables zag pronken, liet ik me leiden door de reclame. Een impulsieve aankoop, niet meer dan dat. Ik besloot het een kans te geven en wierp een rode en blauwe variant in mijn winkelkar. Een eerlijke review vind je hier.

Lenor Unstoppables, wasda?

Lenor Unstoppables zijn geurparels die je samen met het wasgoed toevoegt in de wasmachine. Ze zorgen ervoor dat je was een intense geurboost krijgen. Omdat ordinair wasproduct nog niet fris genoeg is, ofzoiets.

Toch heb ik een zwak voor dat soort dingen. Geurkaarsen en luchtverfrissers om woonkamer, auto of toilet van een fris geurtje te voorzien. Een bodymilk, deo én parfum om me na een douche (met zeep!) nog extra op te frissen. En jawel, ook wasgoed voorzien van voldoende wasproduct en vlekverwijderaars, moet nu nog een extra geurboost krijgen.

Het klink onnozel, I know. Maar ’t is een zwakte. En een zwakte is altijd onnozel, niet?

review en recensie over de nieuwe geurparels Lenor Unstoppables

Anyhow, hoe bevallen die Lenor geurparels mij?

Geurgewijs kan ik ze zeker aanraden. Het product doet wat het belooft. Ze zorgen voor een ware geursensatie. Mijn wasgoed ruikt frisser dan fris. Opplooien is een feestje en meermaals dook ik met mijn gezicht in de versgewassen lakens. Mmmmm…

De geurparels kan je zelf doseren en men raadt aan te starten met één dopje per was. Een dosering die naar mijn mening wat ruim gerekend is. Terwijl een half dopje Lenor Unstoppables een lekkere (subtiele) geur aan je was geeft, zorgt een volledige dop voor een iets té aanwezige geur in de kleren. Zo’n overdrive in geur vind ik persoonlijk ietwat vreemd. Alsof je een zware lichaamsgeur te verdoezelen hebt, ofzo.

Uiteraard zal Lenor maar al te graag hebben dat je kwistig met hun geurparels omgaat. Een doosje kost al snel € 5,00 en daar kan je naar schatting (slechts) 8 machines mee draaien. Beetje duur, nee?

Conclusie?

Naar alle waarschijnlijkheid zal ik geen nieuwe aankoop van Lenor Unstoppables doen. Hoewel de geur me erg aanspreekt, vind ik het product iets te prijzig. Mijn dagdagelijkse kledij moet niet persé voorzien zijn van een extra geurtje. Parfum en deo will do the trick, denk ik dan.

Ik zou je ook aanraden om zuinig met het product om te gaan. Een kleine hoeveelheid parels zorgt voor een lekkere en subtiele geur. Ga je voor een echte geursensatie? Dan raad ik aan om een volledig dopje te gebruiken bij lakens en handdoeken (of muffe sjaals die tijdens de zomer op zolder lagen). 

4 Comments

  1. Ik ben ook echt zo’n persoon. Geur,geur en geur. Haha. Altijd op zoek naar de perfect combinatie wasmiddel en wasverzachter. Deze staken ook al men ogen uit.

  2. Ik gebruik het graag, maar ik gebruik inderdaad geen volledige dop, anders is het inderdaad te. Maar de geur blijft wel lang in de was zitten, maanden geleden heb ik er een stofje mee gewassen en de geur zit er nog steeds in, wel leuk als ik mijn stoffenlade open. ?

  3. Ik heb daar een staaltje van gekregen enkele maanden geleden: het ligt nog altijd op mijn wasmachine. Misschien dat ik het dan toch eens ga gebruiken bij mijn lakens 🙂

  4. Ik wil het ook proberen maar wat ik niet begrijp op de verpakking staat parels in de trommel doen dan wasmiddel en wasverzachter gebruiken maar die unstoppebles zijn toch voor de geur mijn gewone wasverzachter is ook al geurend waarom dubbel waarom zetten ze dat op de verpakking??
    En deden jullie datn ook gewoon de wasverzachter erbij wat ip die bus staat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.