Shop The Look – Klaar voor de herfst!

Morgen rollen we opnieuw het herfstseizoen in. De temperatuur schommelt erop los met de nodige snotneuzen en hoestbuien tot gevolg. Vorige week haalden we amper 12°C, maar als we Frank en Sabine mogen geloven, kunnen we deze week nog van heerlijk terrasjesweer genieten. Zet die fles rosé alvast koud. Olé Santé!

Stiekem vind ik zo’n seizoenswisseling wel fijn. Terwijl ik de verzameling mutsen en sjaals herontdek, besef ik dat er dringend geshopt moet worden. Niet voor mezelf, wel voor mijn kroost: #momlife. Kinderen groeien als kool, waardoor je bij elke seizoenswissel noodgedwongen op zoek moet naar nieuwe kleren. Een dure affaire, kinders. Hooray voor online shoppen. Want welke moeder heeft tijd om een hele namiddag in’t stad rond te hangen? Ik althans niet.

Ik shop voor de kinderen quasi altijd online. Enerzijds omdat ik wegens tijdsgebrek niet tot bij de fysieke winkels geraak, maar ook omdat je online gemakkelijk de prijzen en collecties van verschillende merken kan vergelijken. Dat allemaal vanuit je luie zetel. Ik schuimde enkele webshops af en besloot een Shop The Look-artikeltje met herfst-items uit de meisjescollectie te maken. Wat is jouw favoriet?

Herfstlook – meisjescollectie 

shop the look - herfstcollectie meisjes

  1. Muts – JBC – € 12,50
  2. Kleedje Jeanslook – La Redoute – € 27,99
  3. Veterlaarsjes – Little David – Torfs – € 99,00
  4. Trui – La Redoute – € 24,99
  5. Parka – La Redoute – € 22,49
  6. Kousenbroek – JBC – € 7,50
  7. Paraplu – Hema – € 8,50
  8. Regenlaars – Bergstein – Torfs – € 25,00

Tip: Voor je jouw bestelling afrekent, ga eerst na of je bij de webshop het voordeligste uit bent, of er ergens anders niet nog een goede actie loopt of er een kortingscode te krijgen is.  Op die manier kan je vaak nog eens extra korting nemen, of vervallen de verzendkosten. Op de schoenen van Torfs krijg je zo nu bijvoorbeeld 10% korting via hier. Dat is al eens de moeite, me dunkt!


Q. Shop jij graag online? Waarom wel / niet? Ik ben benieuwd!


One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.