Snackdoosjes shoppen bij de Gele Flamingo

Volgens mijn wederhelft zit ik met een obsessie voor opbergboxen. Dozen voor speelgoed, maar ook manden die ik opvul met zorgvuldig gekozen dekentjes of glazen potten die mijn keuken sieren met kruiden en droge voeding. I love it all en ben dolgelukkig als ik een exemplaartje kan scoren die mijn verzameling naadloos aanvult. 

Jules start na de kerstvakantie met school en in functie hiervan mocht ik online enkele érg leuke snackdoosjes shoppen. ‘T ventje moet toch een brooddoos hebben, begod. Ik surfte hiervoor naar De Gele Flamingo. In eerste instantie zocht ik een lunchbox en een kleiner snackdoosje.  Ahja… we gaan er geen doekjes om winden, het scheelde niet veel of ik kocht de halve webshop leeg. Een doos(je) komt altijd van pas, niet? Toch?

“Rusty the fox” is voortaan Jules’ lunchbox. Ik koos voor een genderneutrale uitgave zodat Alixe deze lunchbox ook kan gebruiken. Bovendien zijn vosjes de nieuwe uiltjes, wat ook mooi meegenomen is. Daarnaast voegde ik ook enkele kleine vintage snackdoosjes toe aan mijn winkelmandje. Ideaal voor een vieruurtje zoals druiven, gesneden appel, wortelstokjes of komkommerschijfjes, of een portie kruidennootjes. Waarom niet? Nomnomnom.

Voor de prijs hoef je’t alvast niet te laten. Deze snackdoosjes kun je op de Gele Flamingo scoren voor amper €4 à €5 per stuk. De doosjes zijn BPA vrij en kunnen zonder probleem in de vaatwasmachine.

Snackdoos en lunchbox online kopen bij webshop de gele flamingo

Snackdoos en lunchbox online kopen bij webshop de gele flamingo

Snackdoos en lunchbox online kopen bij webshop de gele flamingo

Snackdoos en lunchbox online kopen bij webshop de gele flamingo

Over De Gele Flamingo

De Gele Flamingo is een Belgische webshop met hippe accessoires voor baby & kind. Ik ontdekte deze webshop kort na hun opstart in 2013. Ik was zwanger van Alixe en kocht er leuke haaraccessoires voor mijn toen nog ongeboren dochter. Ondertussen is de Gele Flamingo een vaste waarde binnen het mommy/baby-wereldje en werkt de shop samen met de leukste en hipste merken van het moment. Zeker een bezoekje waard, me dunkt!


Like what you read?
Volg me Bloglovin’ 

Like what you see? 
Volg me op Instagram


 

5 Comments

  1. Ik heb de winkel sinds kort ook ontdekt. Ik denk dat ee hier ene grijs haar krijgt als ik ng meer doosjes koop. Ik heb letterlijk doosjes voor alles! Zowel thuis als in de klas

    • Hahaha Jessica :D. Herkenbaar !
      Maar… je kan toch nooit voldoende doosjes hebben? Ze komen altijd handig van pas, hihi. Zo’n kleine doosjes had ik nog niet en komen erg goed van pas voor bijvoorbeeld (kruid)nootjes. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.