Sneak peek: een rustige posterwand in de babykamer

posterwand babykamer tekening desenio

Hoewel we nog volop genieten van het samen slapen, wordt het stilletjes aan tijd dat Remi zijn eigen plekje in huis krijgt. Na zeven maanden bed delen, hebben we allen nood aan onze persoonlijke slaapruimte. Remi mag dan wel altijd al een goede slaper geweest zijn, toch merk ik dat zowel hij als ik beter én dieper slapen als hij in zijn eigen afgesloten bedje ligt. Of dat ook zal werken als hij in zijn eigen kamer ligt? Dat valt af te wachten.

De oude kinderkamer van Jules en Alixe wordt momenteel in’t nieuw gestoken. Zo ging het oude latjesplafond al tegen de vlakte en werden meerdere lichtpunten voorzien. Nu is’t wachten tot de werkmannen alles weer mooi dichtmaken zodat we het geheel van een likje verf kunnen voorzien.

posterwand babykamer tekening desenio

Ondertussen liet ik me al gaan op Pinterest en verzamelde her en der al wat decoratie. Omdat het belangrijk is dat de kamer een zekere rust uitstraalt, zal de nadruk vooral op aardse tinten liggen. Met dat idee ging ik alvast op zoek naar enkele leuke posters en kaders om het geheel aan te kleden. De ervaring leerde me namelijk dat enkele passende posters aan de muur veel goed doen.

’T is en blijft een babykamer, maar ik wou de afbeeldingen aan de muur niet te baby-baby maken. Remi nadert tenslotte de zeven maanden, ahum. Bovendien is een goed gevulde posterwand best wel een investering en ’t zou zonde zijn om die volgend jaar te moeten wegnemen omdat mijnheer er al uit gegroeid is.

posterwand babykamer tekening desenio

Ik mag me dan wel een zelfverklaard ervaringsdeskundige noemen op vlak van wanddecoratie, toch blijft het altijd spannend om een fotowand samen te stellen. Telkens is er toch een klein stresske dat de boel om een of andere manier niet zal samensmelten tot een mooi geheel. Ook hier was ik onzeker tot de grote Desenio-doos arriveerde en alle tekeningen ingekaderd waren. Uiteindelijk vind ik het prachtig en straalt de posterwand precies de rustige sfeer uit die ik in gedachte had. Ideaal om na een dagje crèche te ontprikkelen.

Wie interesse heeft? De posters die ik bestelde zijn volgende: In the clouds no1, Flying bunny, Flying fox Dreaming Elephant, Dream away no2. Maar je hebt op de webshop van Desenio nog een massa aan gelijkaardige posters binnen hetzelfde genre. Ik zou zeggen: laat u gaan!

posterwand babykamer tekening desenio

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.