Terechte bestseller van Kipod Toys: Grafitape


Washi tape sjabloon Kipod Toys - Grafitape

Speelgoed, ons huis staat er vol van. Van schreeuwerig plastic tot blank hout. En jawel, tot grote verbazing van velen doe ik mijn kinderen ook wel eens plezier met die verschrikkelijke merchandising van Frozen of Cars.

’t Allerliefst zie ik ze spelen met houten speelgoed. In de eerste plaats omdat het duurzamer is, maar ook omdat houten speelgoed een zekere warmte, geur en textuur uitstraalt waarmee het de fantasie van kinderen prikkelt.

Omdat aan duurzaam houten speelgoed ook een prijskaartje hangt, hou ik ervan mijn slag te slaan op rommelmarkten of tweedehands beurzen. Je vindt er speelgoed met een verhaal. Ik durf het zelfs karakter noemen. Al zijn er ook bepaalde merken waarbij ik niet ga wachten tot het op een rommelmarkt voor ’t rapen ligt.

Kipod Toys, Grafitape

Washi tape sjabloon Kipod Toys - Grafitape

Van Kipod Toys mocht ik onlangs Grafitape uitproberen. Kipod Toys is een bedrijf dat in 2015 opgestart werd door een jong Israelisch koppel, zelf ouders van een 2 jarig dochtertje , en net als ik grote fan van houten speelgoed. Bij hun merk ligt de focus vooral op motorische ontwikkeling en creativiteit van ’t kind. Zo vind je er een heleboel originele knutselactiviteiten voor kinderen tussen 3 en 10 jaar.

Met Grafitape haalde ik Kipod Toys’ bestseller in huis. Grafitape is een soort beamer die een afbeelding op de muur projecteert. De kinderen kunnen zich vervolgens uitleven door de afbeelding te overplakken met washi tape.

Washi tape sjabloon Kipod Toys - Grafitape

2018_0608_23053300-01

In de doos vind je allerlei leuke sjablonen die je op de muur kan projecteren. Robots, voertuigen, dieren, landschappen, … . Na veel twijfelen, koos Jules uiteindelijk voor de afbeelding van een vouwvliegtuigje. We verduisterden de ruimte en gingen op zoek naar een leuk plekje op de slaapkamermuur.

Jules had met zijn 5 lentes nog wat hulp nodig bij het plakken van de washi tape, maar ik vond het super leuk om hem hierbij te helpen. De washi tape kan je achteraf zonder schade aan de muur verwijderen, maar wij besloten de tekening te laten hangen.

Washi tape sjabloon Kipod Toys - Grafitape


[instagram-feed num=5 cols=5 showfollow=false]

13 Comments

 1. Ooh, wat is dit leuk. Ik weet zeker dat mijn zoontjes dit geweldig gaan vinden. Wij willen dit heel graag winnen!

 2. OMG zo leuk!! Wij hebben ook net beregen op Miel zijn
  Muur geverfd en hij zou dat ook geweldig vinden om af
  En toe eens iets leuk en nieuws op zijn muren hebben
  🙂 zo tof! Waw

 3. dit zou ik zo graag winnen! mijn zoon zou – het manneke zaagt er al zo lang om- dan eindelijk eens iets op de muur mogen plakken!! 🙂

 4. Nooit van gehoord maar dit klinkt echt geweldig. Zowel mijn 6 jarige als 4jarige zouden hier tonnen plezier mee beleven denk ik. Bovendien is hun slaapkamer nog niet echt superstrak ingericht dus geen bezwaar om de muren vol te kleven 😉

 5. Wauw, hoe cool is dat? Ik zou het waarschijnlijk zelf het allerleukst vinden, maar mijn kindjes zullen ook wel willen helpen 😉

 6. Zou een superleuk cadeau zijn voor de 5e verjaardag van mijn dochter. De muur boven haar bed is nog helemaal blanco. Ben al een tijdje op zoek naar een geschikte muursticker maar nog niets gevonden. Nu zou zij haar creativiteit kunnen loslaten.

 7. Waauw, net wat ik zocht, een combinatie van ontplooien van creativiteit en motoriek met een leuk eindresultaat voor kind en ouder! Terecht een bestseller!

 8. Dit ken ik helemaal niet! Erg leuk! Ik ga het eerst zelf uittesten, daarna mogen de kinderen 😉 Ook leuk om op school te gebruiken bedenk ik me net.
  Ik ben enthousiast en doe graag mee.

 9. Elke week sta ik in de kringwinkel rond te snuisteren maar die leuke dingen geraken volgens mij nooit in de kringwinkel! Dus bij deze zou ik dit graag met onze 4-jarige Bernd samen ontdekken (en met een mama die heel wat washi tape in huis heeft kan ze er eindelijk ook iets écht nuttigs mee doen) .

 10. Wauw! Super!
  Zou de witte muren na de verbouwing heel leuk kunnen opfleuren.
  Fingers crossed! ??????

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.