Groot verjaardagsfeest voor broer & zus (2 en 3 jaar)

grote verjaardagstaart voor kleuter 2 jaar en 3 jaar. In het bijen thema

Begin juni werd Jules 3 jaar en binnenkort mag ook Alixe haar tweede kaarsje uitblazen. Omdat de verjaardagen van de kinderen zo kort op elkaar volgen, besloten we vorig weekend één groot feest te geven, met alles erop en eraan. Er werd een springkasteel gehuurd, kilo’s BBQ-vlees aangeschaft, een grote taart besteld en ieder die ons lief is, kreeg een uitnodiging in de mailbox. Terwijl we de verjaardagsfeesten de voorbije jaren bewust kleinschalig hielden, mocht het dit jaar wat meer zijn.

Thema

Vorige maand ging ik op zoek naar een leuk thema. Hierbij was het belangrijk dat het thema zowel voor jongens als voor meisjes erg toegankelijk was. In de veronderstelling dat we het feest op een mooie zomerdag gingen plaatsvinden, koos ik voor honing & bijtjes.

party box beaubleu voor decoratie feest in bijen thema

Honeycombs uit party box beaubleu voor decoratie verjaardagsfeest in bijen thema

Geen verjaardagsfeest zonder decoratie!

Ik bestelde bij Beaublue een all-in-one feestbox (Ultimate) van Honingbeertje Hans met hierin alles om je feest net dat tikkeltje hoger te tillen. Gaande van honeycombs, servetten, posters, menukaarten, wegwijzers, … . Je kan het zo gek niet bedenken, of het zit erbij! Uiteraard is alles in de box binnen jouw gekozen thema én gepersonaliseerd. Je hoeft het enkel nog op te hangen en klaar! Wat een luxe!

Het grote voordeel was enerzijds dat ik zelf niet op zoek moest naar decoratie, maar ik vond het vooral handig dat ik alles binnen hetzelfde kleurenpalet had. De decoratie vulde elkaar perfect aan en alles bleef mooi in thema.

De kleurrijke Piñata-ezel bestelde ik via de online webshop van FUN.be. Ridder Jules mocht met hulp van papa de Piñata kapot slaan (wat an sich nog niet zo vanzelfsprekend bleek, maar dat terzijde). Eens de kop eraf was, liet de Piñata zijn buit vallen, waarna alle kindjes hun zakken mochten vullen met chocolade en snoepjes. Fan-tas-tisch!

Ook de prachtige zilveren heliumballonen vond ik bij FUN. Helaas ging nummertje 3 al snel gaan vliegen na het feest (met veel verdriet en dikke tranen tot gevolg bij mijn zoon). Nummertje 2 hangt ondertussen al vijf dagen te blinken tegen het plafond is onze woonkamer.

zilveren heliumballon in cijfer voor verjaardagsfeest

kleurrijke Pinata ezel bestellen bij Fun.be voor verjaardagsfeest

party box beaubleu voor decoratie feest in bijen thema

grote verjaardagstaart voor kleuter 2 jaar en 3 jaar. In het bijen thema

verjaardagsfeest


11 Comments

 1. Dag Ester

  Wat een mooi feest! Ik vind persoonlijk de bijtjes taart zeer geslaagd, fijne afwerking ook. Mag ik weten waar je deze besteld hebt?

  Eline

  • De taart is was inderdaad mooi, maar bovenal héél lekker!
   Hij werd gemaakt door een kennis van me in Gent. Een dame met enorme kwaliteiten die taarten maakt als hobby, maar ze wilt heel graag groeien en haar eigen bedrijfje hierin opstarten. Het complimentje zal haar deugd doen ^^.

   Je kan haar vinden via haar Facebookpagina: ‘Monika’s lekkernijen’

   • Bedankt voor het snelle antwoord. Ik ben ondertussen via FB Monika’s creaties gaan bekijken, heel erg mooi! En als de smaak ook nog eens meezit… 🙂 Ik zal haar zeker eens contacteren.

    • Haar facebookpagina is nog niet zo op punt, maar haar creaties (uitzicht en smaak) zijn top!! Echt fantastisch.

     Ik had een beetje schrik omdat de ‘mooie’ taarten vaak erg droog zijn, maar haar biscuit is zeer luchtig, met verse aarbeidjes in de vulling enzo. Mmmm

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.