Check ons verjaardagsfeest in circus thema

verjaardag circusthema, popcorn

verjaardag circus thema

verjaardagsfeest circus thema, label fles

tattoo's zelf afdrukken, tattoopapier

zelf plak tattoo maken met tattoopapier

verjaardagsfeest circusthema

fake tattoo zelf maken met tattoopapier

circus springkasteel Eventarent, verjaardagsfeest

Verjaardagsfeest in circus thema

Omdat Jules en Alixe kort op elkaar verjaren gaven we, naar jaarlijkse traditie, één (dubbel zo groot) verjaardagsfeest. Met vijftien kinderen was’t afgelopen zondag bakske vol. De zon liet zich van z’n beste kant zien en ’t was heerlijk vertoeven in de tuin. In de schaduw van de notelaar genoten de volwassenen van cava en tapas, terwijl de kinderen zich te goed deden aan kilo’s popcorn. Editie 2018 vierden we in vrolijk circus thema, en deze moeder liet zich opnieuw volledig gaan. Met waterballonnen, tattoo’s* en taart.

Ik zocht en vond dit jaar opnieuw een fantastisch springkasteel bij Eventarent. Het springkasteel in circusthema was voorzien van muziekboxen waardoor de kinderen zich de hele namiddag konden smijten op m’n speciaal samengestelde Carnival-playlist. Mag ik ondertussen ook even van de gelegenheid gebruik maken om toe te lichten hoe vriendelijk en professioneel Eventarent te werk ging? Wat een vrolijke bende!

Als afsluiter kreeg elke kindje nog een kleine bedanking mee naar huis. Uiteraard, zelf ontworpen en volledig in circus thema. Je ziet, ‘k heb mij volledig laten gaan. De zakjes, maar ook de uitnodigingen, bestelde ik bij Smartphoto.

Tot slot ook nog even een shout out naar de mannen van Greetz.nl. Zij lieten de dag voor ’t feest grote helium cijferballonnen leveren. Wat een heerlijke verrassing voor de kinderen (en tevens mooie aankleding voor ’t feest). Bij elk van de ballonnen hing een ook leuke verjaardagskaart met hierop een persoonlijke boodschap.

Greetz.nl heliumballon verrassing opsturen


* Op vraag van velen: de tattoo’s drukte ik zelf af op tattoopapier van Apli. Kwaliteit: zo-zo. Het afdrukken en ‘tatoeëren’ gaat heel goed, maar na enkele uurtjes merk je dat de tattoo alweer los. Desalniettemin heel fijn dat je naar eigen goesting en smaak je afbeeldingen kan kiezen. Tattoopapier kan je kopen bij Bol.com


[instagram-feed num=5 cols=5 showfollow=false]

5 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.