About me

 

20424243_10155123721639051_2377908818319292169_o

Ik ben Ester, aangenaam!

28 jaar, fiere Gentenaar en 11 jaar een gelukkig koppel met m’n jeugdliefde. Afgestudeerd in Marketing en sinds 6 jaar actief als Fieldrecruiter binnen marktonderzoek. Interessant, maar ongetwijfeld niet de reden waarom je op deze pagina bent beland.

Mijn leven is totaal veranderd in 2013, toen ik voor ’t eerst moeder werd. Een vrolijk ventje dat 14 maanden nadat hij het levenslicht zag, een klein zusje kreeg. Het moederschap heeft veel bij me losgemaakt. Het heeft me leren relativeren, kalmeren en genieten.

Van daaruit is deze blog ontstaan. Wat begon als een amateuristisch online dagboek is uitgegroeid tot een heus platform dat me unieke kansen en een groot podium biedt. Ik bereik dagelijks een heleboel lezers, veelal moeders, op zoek naar gelijkaardige verhalen of tips over ’t ouderschap. Noem het gerust een mamablog.

Via de blog probeer ik jullie zo goed mogelijk mee te nemen in mijn hectische, maar vrolijke leven als fulltime werkende moeder. Aan de hand van persoonlijke verhalen en foto’s probeer ik jullie een zo eerlijk mogelijke inkijk te geven in ons leven. Met een lach, maar evengoed met een traan.

Want “ ’t ku niet oltied kermisse zien.” zou mijn moeder zeggen.


Voor vragen, tips, feedback, samenwerkingen en andere zaken kun je contact met me opnemen. Ik streef ernaar je mailtje binnen de 24u te beantwoorden.


 

4 Comments

  1. Mooie site ! Dr. Q – weg met you ! Wij hadden K&G een giecheltante als dokteres, zo eentje die haar eigen grapjes … Sja… grappig vindt. Ook ergerlijk. Groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.