DAG 4: Kies een gepersonaliseerd juweel twv € 40,00

infinity ketting met gegraveerde namen van kinderen

Vorig jaar ontving ik op Moederdag een zilveren infinity ketting waarin de namen van de kinderen gegraveerd werden. Terwijl ik dit schrijf, verschiet ik er zelf van dat ik de ketting al een jaar heb. Ook dit jaar kon ik me niet inhouden en bestelde ik een gepersonaliseerd juweeltje. Niet voor mezelf, wel voor mijn (bijna) driejarige dochter. Ik koos voor een klassiek zilveren armbandje met een plaatje waarin naam en geboortedatum gegraveerd werden. Noem het een ‘geboorte armbandje’, maar dan bijna 3 jaar na datum (woops!).

Armbandje met gegraveerd plaatje

Toen ik kleuter was, had quasi elke leeftijdsgenoot zo’n armbandje met naamplaatje.  De gouden variant, weliswaar. Het was toen een standaard geschenkje dat kinderen kregen bij het doopsel. Ik was niet gedoopt en had bijgevolg niet zo’n armbandje met gegraveerd plaatje. Nog steeds vind ik dat enorm zonde.

geschenk voor dochter of zoon: armbandje met gegraveerd plaatje

Mijn dochter (eveneens niet gedoopt) kreeg dus wél zo’n gepersonaliseerd armbandje. Met de hand gegraveerd dan nog wel! Hoewel het meisje zelf liever van de kleurrijke flashy varianten houdt, vind ik het erg mooi staan. Klassiek en tijdloos, toch?

Bij de keuze voor een kinderjuweeltje is kwaliteit enorm belangrijk. Minimaliseer de kans op allergische reacties door voor een echt zilveren sieraad te kiezen, zorg voor stevigheid (bijvoorbeeld staaldraad) en ’t is altijd handig als een kinderjuweeltje meegroeit (ze blijven niet eeuwig klein, weet je).


WINACTIE !!

In samenwerking met Kayasieraden mag ik voor Moederdag € 40,00 shoptegoed wegschenken. Hiermee kan je een juweeltje naar keuze bestellen uit de hele webshop! Deelnemen is supah simpel. Like de Facebookpagina van Esterdepret.be en reageer hieronder (of onder het artikel op Facebook). Op 14 mei wordt de winnaar bekend gemaakt!

Ik ben benieuwd, welk product zou jij kiezen uit de webshop van Kayasieraden?

PS: Voel je vrij om ook aan de andere lopende winacties deel te nemen. Je kan ze hier bekijken!  


geschenk voor dochter of zoon: juweel met gegraveerd naamplaatje

20 Comments

 1. Deze is wel lief, ik doe graag mee.
  Ik wou vroeger ook altijd zo’n armbandje, iedereen leek er een te hebben. Behalve ik :p.

 2. Waw top zeg!! Ik droomde als kind, tiener en zelfs nu bg
  Van zo armbandje als Alice! Heb zelf ook nooit
  Gekregen.. voor Miel vind ik et ook wel leuk.
  Mijn zoon vind sieraden de max :-)
  Ook je ketting v vorig jaar zie ik v mezelf wel zitten, iets
  Zonder teveel tralala dat je dagelijks aan kan
  Toppie

 3. ooh ik kreeg er ook zo ééntje zoals je dochter op mijn eerste communie, lijkt me fijn om nog een halsketting met mijn zonen erin te hebben!

 4. Ik zou gaan voor de broer & zus armbandenset voor onze tweeling Lucas & Eva denk ik.

 5. Wow! Gaaf zeg! Ik had vroeger ook zo’n armbandje met mijn naam. Ik zou dit cadeau graag geven aan mijn petekindje dat binnenkort gedoopt wordt!

 6. Wauw, cool!
  Aan deze give-away doe ik mee.
  Gezien de drukte op zijn werk zal de papa vermoedelijk geen tijd hebben om aan een cadeautje te denken van de kids. (zoon van 1 maand en zoon van 2 jaar) Alhoewel ik hem al een paar keer de tip gegeven heb dat ik zo een ketting met de naam van de kindjes er in echt wel superleuk vind. Mocht ik dus winnen, doe ik even egoïstisch en koop ik een presentje voor mezelf, de ketting met de naampjes.

 7. Zo mooi! De oma zoekt deze al lang voor de dochter, maar meestal zijn ze te groot voor haar mini polsje. Deze zouden ideaal zijn :-)

 8. Ik was vorige week nog aan het rondsnuisteren op hun website! 😀 Ik was toen vooral aan het kijken naar die bangle armbanden die je kan laten graveren. Prachtig vind ik die! Ik doe dus graag mee voor zo’n armband 😉
  Wel heel leuke winacties, zeg, die je hebt! Amai! 😉

 9. Leuke actie Ester! Ik vraag al zo lang achter een mooi, gepersonaliseerd, juweeltje. Ik doe dan maar een poging om het zelf te winnen :-)

 10. Mja, deze winactie ga ik toch aan meedoen hoor! Ik wou graag voor Lucie zo een armbandje bestellen voor op de trouw!! Op hoop van zegen 😀

 11. Oh wow! Voor mijn dochter die na een lange en moeilijke weg hoogzwanger is van een tweede wondertje. Ze is uitgerekend 16 mei dus het kan voor elk moment zijn. Bestaat er een mooier kraamcadeautje dan dit? Zo leuk!

 12. Je hebt me op een idee gebracht! Mijn zoontje heeft ook zo’n armbandje (hij is wel al te klein maar erg mooi om te bewaren. Mijn dochtertje heeft er nog geen, dus die zou ik graag voor haar bestellen. Ook zou ik 2 Swarovski ® Crystal Parel bedeltjes (Een roze en een blauwe) bestellen voor aan mijn bedelarmband bij de namen van mijn kindjes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *