De naamlabels van Mynametags


Als mamablogger mag je Moederdag niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Met een lezerspubliek dat voor 90% uit (aanstaande) moeders bestaat, voelt het als een plicht jullie op deze grootse feestdag extra in de bloemetjes te zetten. Daarom gaan we vandaag van start met de fameuze Moederdag winweek. 7 dagen, 7 prijzen, 7 winnaars!  We zitten vandaag alweer aan winactie nummer drie! Oftewel: de tijd vliegt als ge u amuseert *winkwink*.


ervaring met sticker naamlabels van Mynametags online bestellen

Naamlabels van Mynametags

Voor deze prijs vallen we terug op een oude bekende: Mynametags! De naamlabels die ik zelf (ongesponsord) al 5 jaar gebruik!

Het is een vraag die je vaak ziet terugkomen op zogenaamde ‘mamafora’. “Help! Welke naamlabels gebruiken jullie?”.  Hier heb ik een dik jaar lopen sukkelen met instrijklabels tot een collega-moeder me vertelde over naamstickers. Stickers die je niet enkel op boterhammendozen kleeft, maar ook op kleding en schoenen dienst doen. Toegegeven, in het begin stond ik er een beetje sceptisch tegenover. Stickers op schoenen en kleding… dat lukt nooit.

Na het eerste gebruik heb ik mijn mening meteen moeten bijstellen. Hier zijn we ondertussen grote fans (en daar heeft de sponsoring niks mee te maken)! Stickers plakken gaat nu eenmaal een stuk sneller dan strijken en ik kan u verzekeren, ze blijven mooi op hun plaats. Was na was, ook in de droger, sterilisator en/of magnetron.


DEZE WINACTIE IS VERLOPEN !!!

En je raadt het al: naar aanleiding van de Moederdag winweek geef ik een set naamlabels van Mynametags weg. Volledig naar eigen goesting te ontwerpen! Like de Facebookpagina van Esterdepret.be en laat in de reacties weten dat je deelneemt. 

Deelnemen kan tot en met zaterdag 13 mei. De winnaar wordt getrokken op Moederdag zelf. Dus hou op zondag 14 mei de Facebookpagina goed in de gaten. Succes!


ervaring met sticker naamlabels van Mynametags online bestellen

ervaring met sticker naamlabels van Mynametags online bestellen

ervaring met sticker naamlabels van Mynametags online bestellen

mynametags: plaklabels of strijklabels voor school

mynametags: plaklabels of strijklabels voor school mynametags: plaklabels of strijklabels voor school

9 Comments

  1. Erg handig voor van alles en nog wat en al helemaal voor de opvang! En wat is veel keuze, erg leuk. Ik doe mee!

  2. Arthur smijt zijn gerief steeds in het rond… dat belooft voor later als hij naar school gaat! Labels zijn welkom! :-) Dank u @esterdepret

  3. Handig! Ik heb nog geen labels, maar ben ook al een tijdje aan het rondkijken welke nou het beste zouden blijven plakken in kleding. Je hebt mij overtuigd van de kwaliteit, dus ik maak graag kans :).
    Ik heb helaas geen Facebook, maar ik volg je wel op Bloglovin’ (meermyr).

  4. Mag een opa ook deelnemen? Handig voor mijn kleinzoontje van 3 die nogal van het verstrooide type is en regelmatig zijn spulletjes vergeet :-). Zo kunnen ze makkelijker terug bij hem komen want nu zie ik mijn dochter veel knoeien met alcoholstift 🙂

  5. Mijn zoontje word volgende maand 2 jaar en gaat dan ook naar de peuterspeelzaal.. Deze labels lijken me dan ook heel handig om alles wat van hem is mooi te kunnen labelen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.