Vijf Instagrammers met TE WEINIG volgers.

In dit blog geen uitgebreide klaagzang over het nieuwe algoritme van Instagram, dat hebben voldoende personen voor mij gedaan. Toch wil ik even aankaarten dat het steeds moeilijker wordt om op te vallen tussen de stroom van foto’s die dagelijks via het medium gedeeld worden. Ik hou van Instagram en deel regelmatig leuke kiekjes van ons gezin. Meestal beperkt zich dat tot 1 à 2 foto’s per week. Veel te weinig om ‘interessant’ te zijn volgens Instagram en daarom worden mijn foto’s bij veel personen naar achteren geschoven. Steeds vaker word ik aangesproken over ’t feit dat volgers mijn foto’s niet meer in hun feed zagen verschijnen, desondanks ze me al jaren volgen en liken.

Als je eigen achterban met moeite je nieuwste foto’s onder ogen krijgt, hoe moet je dan in godsnaam nieuwe potentiële volgers a.k.a. je doelgroep nog bereiken? Moeilijk.

Daarom deel ik vijf noemenswaardige instagram-accounts. Stuk voor stuk account die ik zelf ontzettend graag volg en waarvan ik de followers graag de hoogte in zie schieten. Omdat ze een talent hebben en wondermooie foto’s delen. 

5 instagram-accounts met te weinig volgers:


@vierwinden

Toen ik startte met Instagram was Vierwinden één van de eerste accounts die me inspiratie gaf. Onze kinderen zijn exact even oud, een jongen en een meisje. Wendy haar account straalt avontuur uit, en ze triggert me continu om met de kinderen de natuur in te trekken. Je zou verwachten dat zo’n account gemakkelijk 5000 volgers haalt, helaas. 1548 staan er op de teller, dat moet beter! Ga daarom eens piepen en klik die follow-button.

Instagram vierwinden. Te weinig volgers


@ellenclaesen

Dat dit account ‘slechts’ 1300 volgers heeft, daar val ik stijl van achterover. Mooie foto’s, prachtige kinderen en een feed die rust uitstraalt. Love it!

ellenclaesen instagram


@dietemiet

Wie houdt van een eigenzinnig interieur in combinatie met dieren, is bij Judith a.k.a. Dietemiet aan het juiste adres. Een snel groeiend account dat desalniettemin dat duwtje in de rug kan gebruiken. Kom dat zien, kom dat zien!

Dietemiet instagram


@neeltjethoughts

Het account van Neeltje heeft niets met het moederschap te maken, maar post heerlijke mooie foto’s om bij weg te dromen. Give her some love: @Neeltjethoughts

neetljethoughts instagram


 Q. Kende jij deze Instagram-accounts al? Heb je nog verborgen pareltjes? Deel ze gerust in de comments!

10 Comments

  1. Dit is de eerste keer dat ik op je blog terecht kom, maar er mag even gezegd worden: wat een super overzichtelijke en fijne website heb jij zeg 🙂 Word er spontaan blij van. Van deze instagram accounts ook trouwens. Ik zie ze ook wel eens. Van die accounts die kiekjes schieten die nog mooier zijn dan foto’s die in de bladen gebruikt worden. Sonde dat het door Insta zo moeilijk wordt gemaakt voor hen om op te vallen.

  2. Leuke post en leuke accounts die je doorgaf! Vooral die Dietemiet gaf me meteen zin om mijn huis nog eens wat liefde te geven. Zo een leuk interieur zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.