Constant drie kinderen rond mijne nek. Ik kan da.

origineel en persoonlijk cadeau voor mama met 3 kinderen

Als moeder van drie is mijn leven allesbehalve saai. Ik vergelijk het graag met een chaotische achtbaanrit. Overwegend leutig en tof. Al zijn er ook enkele veneinige bochten waar de wanhoop het efkes overneemt. Maar op’t einde van de rit roep je wel: “Hoe tof was da?! Nog ne keer!”.

Ik speel intussen al elf jaar moedertje. We naderen dus stillekesaan een nieuw level: de puberjaren. Spannend! Dat ik binnenkort dat spannende nieuwe level unlock heb ik gevierd met een cadeau voor mezelf. Als moeder staat je hele leven continue in’t teken van het gezin. Cadeautjes voor mezelf zijn schaars. Hoe grappig is het dan ook dat ik bij dat unicum kies voor een cadeau waar mijn kinderen eigenlijk feitelijk opnieuw centraal staan. Typisch.

Gouden ketting met letter. gouden plaatje met initialen

Hoewel ik amper juwelen draag, koos ik voor een zomerse bedelarmband en een eenvoudige ketting met drie subtiele gouden schijfjes waarin de initialen van mijn drie kinderen gegraveerd werden. J, A en R. Ik wou bewust iets minimalistisch dat ik dagelijks kan dragen. Iets dat past bij elke gelegenheid zonder dat het te opvallend is.

Je moet weten, ik ben geen juwelenmadam. Mijn verlovingsring draag ik natuurlijk al meer dan tien jaar onafgebroken, en in mijn oren zitten al jaren dezelfde kleine, simpele diamantjes. Maar daar blijft het eigenlijk bij. Geef mij maar subtiel en gemakkelijk. Iets dat overal bij past, en dat ik kan dragen tijdens het slapen en douchen, snap je?

Vroeger, toen ik ervan overtuigd was dat we het bij twee kinderen gingen houden, kreeg ik een gelijkaardig gegraveerde ketting met letters cadeau. Ons gezin is intussen een schattige blondekop rijker en dat manneke verdiende ook een plek rond mama’s nek.

En zo geschiedde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.