Foodart voor kinderen #supereasy

simpele foodart voor kinderen met fruit (ananas, aardbei en blauwe bes)

Foodart level: amateur

Pinterest, ik heb een haat-liefde verhouding met het populaire platform. Los van de aflekte interieurs en veel te knappe kinders, vult het social medium zich vooral met DIY’s die ontzettend simpel lijken, maar in de praktijk veelal op een fiasco uitdraaien.

Zo had ik gisteren het fantastische idee om het fruit van mijn kinderen op een ietwat vrolijkere manier aan te bieden. In alle eerlijkheid, ik heb me bewust niet gewaagd aan het hoogstaand ‘Pinterest-foodart’ niveau, maar ben best fier op het resultaat. Excuseer, mevrouw, mijnheer ik heb geen uur de tijd om het bordje van mijn peuter te dresseren. Ik wou dan wel een kunstwerkje, maar het moest vooral snel, simpel en lekker zijn.

 1. Snel: check! 5 minuten, hoogstens
 2. Simpel: check! 3 ingredienten
 3. Lekker: check! ’t Was op.

Nadoen? Bajaat!
DSCF6784simpele foodart voor kinderen met fruit (ananas, aardbei en blauwe bes)

Men neme:

 • Een ananasschijfje
 • 2 blauwe besjes
 • 4 aardbeien

Bereidingswijze

 1. Schik de ananasschijf in het midden van het bord
 2. Snij de aardbei in dunne schijfjes en schik deze rond de ananas
 3. Plaats twee blauwe besjes als ogen
 4. Gebruik de onderkant van een aardbei als neus
 5. Done !

simpele foodart voor kinderen met fruit (ananas, aardbei en blauwe bes)


Like what you read?
Volg me Facebook

Like what you see? 
Volg me op Instagram


 

6 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.