Het perfecte cadeau voor moederdag + GIVE-AWAY!

Op zondag 8 mei is het moederdag. De dag waarop moeders extra in de bloemetjes gezet worden. Het is alweer de tweede keer dat ik deze ‘feestdag’ mag meevieren als mama. Al moet ik toegeven dat de verwachtingen niet bepaald hoog liggen. Dit soort dagen worden nu eenmaal niet uitgebreid gevierd bij ons. “Wij hebben geen speciale dag nodig om jou extra in de bloemetjes te zetten”, weetwel. Dat soort praat verkondigt mijn echtgenoot dan. Om eigenlijk te verdoezelen dat hij geen tijd/goesting heeft om een geschikt geschenk te zoeken. No hard feelings trouwens.

Kortom, geen hoge verwachtingen

De kinderen komen op moederdag waarschijnlijk aangehold met een zelfgemaakt knutselwerkje vanop school, in combo met een lekker ontbijt op bed. Meer heeft een mens niet nodig! (En als je geen / weinig verwachtingen hebt, kan het alleen maar beter worden, toch?). Vrijdag stak namelijk een piepklein doosje bij de post. Vol enthousiasme opende ik het doosje en slaakte een zucht. Zo’n positieve zucht gevolgd door een fluisterende “wauw”. 

juweel voor mama: ketting met gegraveerde namen van kinderen voor moederdag

Een sieraad voor mama

Ik heb een zwak voor sieraden. “diamonds are a girls best friend”, is hier echt wel van toepassing. De ketting die ik voor moederdag ontving komt van Kayasieraden.nl. Een naam die je hier tijdens de Kerstperiode ook al eens voorbij zag komen. Ik bestelde namelijk Alixe haar eerste armbandje bij Tanja. Vrijdag was ikzelf aan de beurt. Ik ontving het gegraveerde zilveren ketting uit de mama&kind collectie en was in de wolken.

juweel voor mama: ketting met gegraveerde namen van kinderen voor moederdag


!! WIN ACTIE !!

Ik verloot onder mijn trouwe lezers € 37,00 shoptegoed die je kan spenderen op de webshop van KAYAsieraden. Voor dit bedrag mag je een (of meerdere) sieraden kiezen voor jezelf of voor je kinderen. Je juweeltje wordt bovendien gratis verzonden in België als Nederland.

Deelnemen is simpel, 

 • Volg Esterdepret.be op Facebook en laat hieronder, of onder het bericht op Facebook weten naar welke juweeltje jouw voorkeur gaat. 

Deelnemen kan in België en Nederland t.e.m. zaterdag 7 mei. Op zondag 8 mei (niet toevallig moederdag) wordt de winnaar bekend gemaakt! 

Good luck !


Like what you read?
Volg me Bloglovin’ 

Like what you see? 
Volg me op Instagram


28 Comments

 1. Superleuk!
  Een armbandje met de namen van m’n meisjes zou de max zijn, zij hebben elk hun gouden armbandje met hun naam, ook zo eentje met hun namen om te matchen zou leuk zijn ?

 2. dit is een prachtig geschenk… zoals mijn dochter en ik met elkaar verbonden zijn, door dik en dun… zo voelt het aan in elk geval… oneindige liefde, oneindig samenhangen… oneindig geluk en ongeluk… maar oh zo gelukkig met ons tweetjes… <3

 3. Oo WAUW! Helemaal verliefd :). Als ik mocht kiezen, dan heel graag unfinity armband mét naam. Zo speciaal ❤️
  Ik duim.. 🙂

 4. Grote sex and the city fan dus de naam kettingen vind ik fantastisch! Jou ketting vind ik ook wel super! Moeilijke keuze ? ik wil dus zeker wel winnen!

 5. Oh wow, wat mooi en leuk. Al die keuze op hun website maar je hebt er letterlijk een juweeltje uit gekozen. Heel heel leuk.
  Ik draag zelf geen kettingen. Kan het gewoon niet verdragen, ookal vind ik het steeds mooi om zien bij anderen.
  Hetzelfde als jouw gekozen ketting vond ik bij de armbandjes : zilveren armband ‘love’. Die zou ik graag hebben maar misschien zou ik mijn aankoop nog even uitstellen. De naam van m’n dochter wil ik er graag op maar ook de naam van ons kindje die onderweg is. Zijn / haar naam is nog even geheim maar zodra hij of zij er is, zou ik zo’n armband prachtig vinden om m’n kindjes altijd ‘dichtbij’ te hebben.

 6. Oh, zo veel keuze. Als mama van twee dochters kies ik iets voor mijn meisjes. De stijlvolle vlinderoorbelletjes vind ik geweldig. Sober en toch chique.

 7. Mooie sieraden en veel keuze, moeilijk kiezen, maar ik zou de zilveren hanger ‘Triple Eternity’ kiezen denk ik

 8. Ik zou heel graag deze willen winnen: http://www.kayasieraden.nl/nl/names4ever-3-geboortestenen-ketting-trio-hearts-i.html
  Ik ben inmiddels mama van 3 geweldige kids en na de geboorte van onze tweeling zo’n 6,5 jaar geleden, dachten we dat er nooit meer een kindje bij zou komen door de hel die we doorgemaakt hadden om de tweeling te mogen krijgen. Ik kreeg toen een ketting met daaraan een bedel voor onze tweeling. Na 5 jaar kwam er toch nog een kleine man bij en is het bedel dus niet meer compleet maar helaas kan deze niet uitgebreid worden dus deze zou helemaal super super super zijn!

 9. Woooow wat een geweldig gave sieraden! Ik zou kiezen voor een Mom & me armband met ‘persoonlijke boodschap’! Wat een geweldig kado zou dat zijn!

 10. Wat een moeilijke keuze. Ze hebben zoveel mooie armbanden, ringen en kettingen. Na de hele site te hebben doorgebladerd en met moeite de ”minder leuke” sieraden weg te hebben geklikt heb ik er nog vijf over gehouden (haha). Maar ik denk dat ik voor een ring ga met naam gravering. (http://www.kayasieraden.nl/nl/names4ever-stalen-tekstring-4mm-gratis-gravering.html) Dat is echt heel leuk, blijft leuk en past overal bij. En als ik die ring neem houd ik nog een deel van het bedrag over. Daarvan wil ik waarschijnlijk sowieso de twee luxe opberg doosjes voor zowel de armband en de ketting bij nemen. Altijd handig om sieraden in op te bergen en ziet er nog leuk uit ook. (http://www.kayasieraden.nl/nl/luxe-ketting-doosje.html). En als ik dan nog wat overhoud moet ik toch nog maar een tweede keer de site door gaan bladeren met wat ik nog voor het overgebleven bedrag kan halen. Er zijn genoeg geweldige producten te vinden dus dat moet wel lukken. Nu eerst maar eens de afslag afwachten en hopen.

 11. Ik vind de Infinity sieraden erg mooi, dus daar gaat mijn voorkeur naar uit. Het lijkt me erg fijn om één van mijn drie moeders te verrassen met dit mooie sieraad!

 12. Ik doe graag mee voor mijn moeder, erg leuk voor Moederdag, zou een leuke verrassing zijn !! 🙂

  Groetjes Anneliese de Waal

 13. Garland for its “Gold Flower ‘, de mooiste bloemen haarband! Super romantisch en helemaal gemaakt voor mijn mooie meisje!

 14. Oooooooh ❤ een infinity halsketting zou ik kiezen met de namen van onze twee schatten in! Met deze kan ik gerust werken want als vroedvrouw mag je niets rond armen en handen… ? Leuk initiatief Ester!

 15. doe ook gezellig mee!
  Moeilijk kiezen bij deze leuke Kaya sieraden!
  zou iets in armband turqoisekoraal / summer armbandje
  kiezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.