Onze kerstkaart 2018 is gearriveerd!

Tadaaz online kerstkaart ontwerpen Onze kerstkaart 2018!

Daar is’m: onze kerstkaart! Editie 2018 alweer, en het 5de jaar op rij dat we voor een gezinsfoto kiezen. Het 5de jaar op rij een beetje stressen, maar telkens heel blij wanneer het resultaat geslaagd (en op tijd) wordt bezorgd.

Het zal u misschien verbazen, maar er zijn wel degelijk nog mensen die kerstkaarten versturen. We zijn schaars, maar oh zo fier! In tijden waar communicatie voornamelijk een online gebeuren lijkt te zijn, brengt een persoonlijke wenskaart nog meer warmte! Bovendien vind ik het zelf ook altijd heel leuk om kaartjes te mogen ontvangen.

Voor ’t eerst bestelde ik de kaartjes bij Tadaaz. Een Belgische webshop die in no time de markt van gepersonaliseerd drukwerk en fotocadeaus aan’t veroveren is. Kerst is voor hen een topperiode, maar daarnaast zijn ze vooral gekend voor hun geboorte-, trouw- en communie drukwerk. Kortom: voor elke leuke gelegenheid voorzien zij het bijpassende kaartje. Mogelijks klinkt daarom ook hun slagzin ‘Cards for happy moments’ u wel bekend in de oren.

Naast enkele sjablonen van unieke kerstkaarten, sprak vooral de snelle levering aan. Want wie voor 14u bestelt, heeft de kaartjes de dag nadien al in huis. Hou er natuurlijk wel rekening mee dat de eindejaarsperiode uitzonderlijk druk is voor de koerierdiensten, waardoor er al eens vertraging kan optreden. Wil je je kaartjes dus zeker voor Kerst ontvangen? Dan is woensdag 19 december je uiterlijke datum om een bestelling te plaatsen.

Kerstkaart zelf ontwerpen Tadaaz

Kortingscode

Oja, met de code ESTER10TD heb je 10% korting op een bestelling vanaf € 50,00 (voor diegene die echt last-minute hun nieuwjaarskaart willen bestellen is de code geldig tot 31/12/18). Hopla, ge moest al aan’t bestellen zijn!


Lees ook: Onze kerstfoto door de jaren heen 2014 – 2018


[instagram-feed num=5 cols=5 showfollow=false]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.