VOLLENBAK kinderfeest voor verjaardag Jules & Alixe

huge donut cake - kinderfeest verjaardag

Verjaardag Jules en Alixe

Naar jaarlijkse gewoonte gaven we deze zomer een feest om de verjaardag van de kinderen te vieren. Gezien Jules in juni verjaart waarna Alixe in juli alweer aan de beurt is, leek het me onnozel twee feesten te geven. Ze kregen één  (dubbel zo groot) feest met alles erop en eraan.

3 en 4 staan ondertussen al op de teller oftewel twee eigenwijze kleuters, en hoewel oma en opa zonder twijfel de grootste helden blijven, hadden ze toch graag de aanwezigheid van enkele vriendjes. Vooral mijn vierjarige zoon is een erg sociaal kereltje en had het liefst de hele kleuterschool uitgenodigd. Uiteindelijk zijn we gestrand op 18 kinderen, oftewel elk negen vriendjes. Fair enough, toch?

Het grote verschil met voorgaande edities: de focus lag dit keer volledig op de kinderen. ’t Moest en zou een groot kinderfeest worden. Ik zie mijn kinderen doodgraag (ik zie kinderen tout court heel graag), maar steek me een hele dag bij achttien hysterische kleuters en ik functioneer niet meer. Laat staan dat ik de boel onder controle heb terwijl ondertussen nog wat interessante activiteiten in elkaar geflanst worden. Sommige zaken kan je maar beter uitbesteden, want de regel “wat je zelf doet, doe je doorgaans beter”, geldt niet voor elke aangelegenheid.

Vollenbak kinderfeest !

Heb ik even dikke chance dat mijn schoonzus een bedrijf heeft dat kinderfeestjes op maat organiseert, uitwerkt en ter plekke begeleidt. Met drie grote themakoffers met verkleedkleren, attributen en een schminkstand tilde ze het feestje naar een hoger niveau. Ik kon zowaar laid back mijn cavaatje nuttigen, terwijl de kinderen zich kapot amuseerden. Overal zag ik lachende gezichten (met uitzondering van mijn eigen zoon die tot drie maal toe een driftbui kreeg… maargoed). Editie 2017 was opnieuw TOP, al zeg ik het zelf.

(Trouwens, wil je een fantastisch kinderfeest met alles erop en eraan? Kijk even op de website van VOLLENBAK. Neem het van mij aan: ’t Is de moeite!)

feestboxen Vollenbak feest op maat - Eva Pottie

20046739_10155069430119051_1909961295104557189_n (1)

huge donut cake verjaardagstaart voor kinderen

anti pasti - tapas inspiratie verjaardagsfeest

verjaardagsfeest inspiratie: infused water - smaken


9 Comments

  1. Gefeliciteerd! En je hebt er echt een mooi feest van gemaakt. ziet er super uit! Was bij mij wel anders in de jaren 90 😉

  2. Jules en Alixe, wat een prachtige namen heb jij voor je kids uitgekozen, zeg! De drankjes op de laatste foto zien er echt heel tof uit! Net als de donuts en cake trouwens.

  3. Wat een leuk feest! Nog gefeliciteerd met beide kindjes. Wat leuk dat jou schoonzus feestjes organiseert:). Ziet er heel leuk uit en die taart ? jammie.

  4. Alvast nog een gelukkige verjaardag voor je kindjes. Leuk dat je iemand in de familie hebt die zo’n feestje organiseert. Lijkt me wel tof zo’n verjaardagsfeestje voor kindjes in een bepaald thema

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.