Kledij personaliseren & bedrukken? HELL YEAH!

goedkoop kledij personaliseren & bedrukken webshop

Kledij personaliseren & bedrukken? HELL YEAH!

We mogen het zeggen zoals het is: aan mij is geen fashion- of modeblogger voorbij gegaan. Ik mag dan wel vanop veilige afstand de nieuwste trends volgen, mij zie je niet snel in een gewaagde outfit.

Ik vind een lange plissé rok, gebloemde jumpsuit of zijde broek ontzettend mooi bij m’n medemens, maar mij zal er je er niet snel in tegenkomen. Pas wanneer het halve land met zo’n item rondloopt, zal ik ook tot de koop durven overgaan.

Omdat ik dan niet meer opval in de menigte? Ik speel op veilig, en da’s spijtig. Tegelijk voel ik me erg op mijn gemak in mijn huidige kledingsstijl (zijnde een skinny / ripped jeans en sneakers), waardoor ik weinig geneigd ben iets anders uit te proberen.

tshirt met tekst of quote bedrukken voor kinderen

Boven de gordel zijn we bij huize Depret dan weer grote fan van sweaters en T-shirts met tekst. Gaande van postcodes ‘NEGENDUUST’, tot termen “TOPWIJF” en hashtags #MOMLIFE. Noem het, en de kans is groot dat ik het in mijn kast heb hangen.

Zelf bedrukken?

Hippe webshops die T-shirt of sweaters met bovenstaande termen bedrukken schieten als paddenstoelen uit de grond. Waarbij je al snel 35 euro per stuk mag neertellen. Tussen ons gezegd en gezwegen: het hoeft helemaal niet zo duur te zijn.

Veel van de bedrukte of gepersonaliseerde kledij die ik koop, kan je zelf ontwerpen en online bestellen bij websites als Digitransfer. Veelal zijn deze webshops gefocust op grotere oplages (zoals bedrijfskledij waarop een logo geplaatst wordt), maar ook  een particulier die één stuk wil bedrukken kan er gerust zijn bestelling kwijt.

Op Instagram deelde ik onlangs twee foto’s waarop de bedrukte tshirts van Digitransfer te zien zijn. Ik kreeg erg veel reacties op deze foto’s en dan vooral waar ik ze kocht. Bij deze: laat u gaan.

tshirt met tekst of quote bedrukken voor kinderen


[instagram-feed num=5 cols=5 showfollow=false]

4 Comments

  1. Oh, dat ga ik zeker bekijken! Ik ben voor deze zomer op zoek naar zoiets 😉 Maar zoals je zegt: het is vaak nogal prijzig… Thanks voor de tip! :*

  2. Superleuke t-shirt!! Voor mij is deze blogpost heel herkenbaar, ik voel me ook op mijn gemak in een skinny jeans (een ripped jeans is mij al een stap te ver, hoewel ik die supergraag zie denk ik altijd dat ze mij minder passen dan een ander) Maar t-shirts met tekst vind ik echt wel heel tof!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.