Lang zal ze leven! Alixe trakteert!

Amper 2 maanden geleden mocht Jules zijn vrienden trakteren op zomerse zandvormpjes uit de Hema en ondertussen is ook onze jongste spruit jarig geweest. In dit artikel ontdek je wat zij mocht uitdelen in het KDV.

Voor de traktatie van Alixe deden we beroep op een oude bekende. Enkelen onder jullie zullen zich het geboortegeschenkje van Alixe nog herinneringen. Een DIY projectje waarmee ik me gedurende de zwangerschap mee bezighield. We toverden glazen bokaaltjes om tot leuke snoeppotjes. Met hertjes on top en een oudroze spraylaag voor de finishing touch.

DIY diertjes / hertje op bokaal. langzalzeleven

wpid-wp-1437657393027.jpeg

Het wereld wijde web zocht ik af naar de geschikte toppings voor op de dekseltjes, om dan uiteindelijk bij LangZalZeLeven uit de komen. Precies wat ik zocht, én betaalbaar! Mijn winkelmandje was al snel gevuld met meer dan enkel hertjes. Ik zwichtte o.a. ook voor kartonnen doosjes waar ik Alixe haar herinneringen in bewaar.

LangZalZeLeven is een webshop die zich focust op feestartikelen en traktaties met een vintage touch. Met Alixe haar eerste verjaardag in aantocht mochten we een leuke traktatie uitkiezen. Om in hetzelfde thema te blijven, koos ik opnieuw voor hertjes…maar dan groter.

trakatie KDV eerste verjaardag. webshop langzalzeleven

We kozen hertenfluitjes in felle kleuren die me instant een vrolijk gevoel gaven. De fluitjes zijn voorzien van een gaatje, waardoor de kinderen ze later ook als ketting of sleutelhanger kunnen gebruiken. Voor nu, is het gewoon een fijn speelgoedje.


Like what you see?
Follow me on Instagram

Like what you read?
Follow me on Bloglovin’

Like LangZalZeLeven?
Visit their website


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.