Mijn dochter is een topwijf + WINACTIE !!

Vlaams (Oostends) modelabel Topwijf heeft nu ook een baby en kindercollectie.

Moederliefde, waarbij vrijwel elke moeder er steevast van overtuigd is: mijn kind is ge-wel-dig. De enige vorm van over-the-top zelfzekerheid die sociaal geaccepteerd wordt, overigens. Meer zelfs, de omgeving gaat er volledig in mee. “Wat een schattig meisje! Wauwww”. Je probeert bescheiden te reageren, maar eigenlijk weet je wel beter. Eigenlijk weet je maar al te goed: mijn kind is ronduit fantastisch.

En dat mag. Je kind, je creatie, je levenswerk. Je pompt er al je energie en je probeert er het beste uit te halen. Bij elke mijlpaal groeit die fierheid. Van die hulpeloze baby tot een zelfstandige en eigenwijze kleuter, ondertussen. Zelfs de driftbuien kunnen we the morning after verbloemen. Het is gewoon een karaktervolle meid en ze weet wat ze wil. Which is a good thing!

Vlaams (Oostends) modelabel Topwijf heeft nu ook een baby en kindercollectie.

Topwijf(je)

Omdat quotes op kledij het nieuwe IT-thing zijn, mocht mijn dochter natuurlijk niet achterblijven. Clichés alszijnde  “I’m so lovely” of “Mommy’s girl”, dekken de lading bij Alixe niet. Als ik haar in één woord zou mogen omschrijven dan zou ik eerder in de richting van ‘topwijf’ gaan. Gowja, laten we houden bij Topwijfje, ze is nog zo klein, weetwel.


WINACTIE!!

Om de gloednieuwe baby- en kindercollectie van het Vlaamse modelabel Topwijf in de kijker te zetten, ontving Alixe vorige week een item uit de wintercollectie. Ennn… *tromgeroffel* samen met oprichtster Fleur Sabbe, mag ik één van de lezers blij maken met een topwijf-item uit de kindercollectie (6mnd – 12 jaar).

Deelnemen aan deze winactie is simpel, 

 • Volg esterdepret.be én Topwijf op Facebook en laat hieronder, of onder het bericht op Facebook weten wie jouw topwijf(je) is!

Deelnemen kan in België en Nederland t.e.m. donderdag 22 september. Op vrijdag 23 september wordt de winnaar via Facebook bekend gemaakt. Veel succes! 

Vlaams (Oostends) modelabel Topwijf heeft nu ook een baby en kindercollectie.


Like what you read?
Volg me Facebook

Like what you see? 
Volg me op Instagram


25 Comments

  • Een karaktervolle babbelkous, hart van goud, soms wat onzeker maar toch ern doorbijter, ik kan haar beschrijven in 100 woorden…mijn 10 jarige dochter Loni.

 1. Jaaa!

  Lucie is ook een topwijfje, 100%! En ja, ook ik ben daar kei-hard van overtuigd en hoop het dan nog eens te kunnen benadrukken met die trui ^^

 2. Ik heb twee topwijfjes in huis, maar ze tellen af en toe voor 100 🙂 Onze dochters Virginie (bijna 5) en Elizabeth (bijna 4) zijn echte topwijven!

  en eoeoeoeoeoeo wat een coole winactie. ik duim voor mezelf 😀

 3. Mijn mama is ongetwijfeld dé topwijf-titel waardig maar aangezien zij niet meer in een 12 jaartje past nomineer ik een zeker evenwaardig topwijfje, Leonie!! Reeds 3 jaren al ‘the apple of my eye’!!

 4. Onze jongste van drie dochtertjes is net vier geworden en zonder enige peuterspeelzaal-ervaring ingestroomd in de kleuterklas. Haar verjaardag heeft ze drie kwartier met de juf op de tafel gestaan en niet ondersteboven van alle aandacht, een topwijffie dus in maat 104/110

 5. Ik doe graag mee voor mijn topwijf van 10 maanden die nu in maatje 74 zit en heerlijk klein en pittig is.

 6. Zou hier geweldig staan bij mijn kleine meisjes!
  Het zijn twee kleine topwijfjes!! Waar ik ongelooflijk veel van hou!!

 7. Super leuke shirts voor kleine wijfjes!? Mijn topwijfje is Ella, het dochtertje van men vriendin, Jill Withofs ! Ze heeft 2 topwijfjes, eentje van 2,5j en van 6 maand! Op Facebook heb ik leuke foto geplaatst van het grootste wijfje ??? Ze zou super staan met deze prachtige sweater!!

 8. Oh wauw! Die zijn geweldig! Je dochter staat er prachtig mee :-). Zou ook heel goed bij mijn dochtjertje Jeanne passen, uiterard ook een topwijf!!

 9. Voor mijn kleine top wijfje! Na 7 maanden ernstig ziek en opgenomen te zijn geweest nu een super dappere en gezonde peuter. Dus die titel past haar. En nee wij zijn niet zielig, alleen extra trots 🙂

 10. Mijn topwijfje is mijn petekind Merel! Ze is 13 maanden oud en lekker eigenwijs! Deze dame weet goed wat ze wil en hoe ze dit voor elkaar gaat krijgen! Met haar rode haren zal dit shir haar prachtig staan!

 11. Jawadde, ik zie hier al zo veel gekende Topwijfjes vernoemd staan… 😉
  We doen mee aan je superwedstrijd om een truitje te winnen voor Helena… Topwijfje omdat ze het nu zo supergoed doet in het eerste leerjaar!
  PS. Heb je voor jezelf ook al een trui, topwijf? 😉
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.