Een gigantisch Playmobil Super 4 cadeau voor de jarige!

Playmobil Super 4 speelgoed

Ik organiseer zelf graag winacties en de winweek rond Moederdag was daar het ultieme bewijs van. Het geeft enorm veel voldoening mijn lezers te mogen blij maken met producten waar ik (en de kinderen) dol op zijn.

Zelf deelnemen aan wedstrijden doe ik zelden of nooit. Als blogger heb ik het voorrecht waarbij regelmatig nieuwe producten hier in de bus komen vallen, dus wanneer een collega-blogster iets verloot, laat ik de kans liever aan anderen (niet-bloggers) om de prijs te bemachtigen. (al moet ik me inhouden bij de winacties van Unicorns & Fairytales, haha!)

Zo’n 6 maanden geleden, in januari om precies te zijn, werd de nieuwste collectie van Playmobil 2017 voorgesteld. Hierbij nam ik wél deel aan een wedstrijd. Een wedstrijd onder bloggers weliswaar, dus ik waagde met veel plezier mijn kans! De prijs: een groots verjaardagsfeest volledig in het thema van je kind zijn/haar favoriete Playmobil figuren. U raadt het al: tegen alle verwachtingen won ik!

Playmobil Super 4 speelgoed

Omdat Jules (3 juni) en Alixe (25 juli) zo kort op elkaar verjaren, besloot ik om, net zoals vorig jaar, hun verjaardagsfeest samen geven. Op hun groot feest in juli is het nog even wachten, maar dat weerhield Jules niet om op zijn verjaardag (afgelopen zaterdag) al in de cadeaus te vliegen.

Als onderdeel van de prijs en om al een tipje van de sluier te lichten had Playmobil namelijk een gigantische doos met nieuwe speelsets van Super 4 laten leveren. O-M-G of “ojooooo”, om het met Jules zijn woorden te zeggen. De doos omvatte maar liefst zes speelsets van de nieuwste Playmobil Super 4 collectie. Super4 is een serie waar mijn kinderen grote fan van zijn. Toegegeven, zelfs ik hou van de animatiereeks waar Ruby, Alex, Twinkle en Gene het opnemen tegen het kwaad. Kijk je even mee welke leuke speelsets er in de doos zaten?

Onze speelsets van Playmobil Super 4

DSCF2400

Playmobil Super 4 speelgoed

Playmobil Super 4 speelgoed

Playmobil Super 4 speelgoed

Playmobil Super 4 speelgoed

Playmobil Super 4 speelgoed


Over wedstrijden onder de bloggers gesproken, wil je zelf een Playmobil Super 4 set winnen? Je kan deelnemen aan een winactie bij Zebrazonderstrepen!


Like what you read?
Volg me Facebook

Like what you see?
Volg me op Instagram


5 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.