Jules’ traktatie in het KDV

Op 3 juni 2013 werd Jules geboren en dat maakt het alweer twee jaar geleden dat ik voor het eerst moeder werd.

In het KDV is het de gewoonte dat de jarige trakteert. Ongezonde tractaties zoals koeken en snoep zijn uiteraard niet toegelaten en gelukkig wordt deze regel bijzonder goed nageleefd. Jules ontving tijdens zijn KDV-carrière tal van leuke geschenkjes. Denk maar aan bloemzaadjes, rozijntjes, kleur- en voorleesboekjes, stickers, stempels, wasco’s, zelfgebakken graanrepen, allerhande fruitsoorten en er was zelfs een kindje dat een clown meenam om haar vriendjes te entertainen.

Gezonde traktatie KDV

Ik vind het erg fijn om creatief aan de slag te gaan zodat Jules en Alixe een leuke traktatie kunnen uitdelen in het KDV. Vorig jaar trakteerde Jules zijn vriendjes op piratenbananen (thank you, Pinterest). 

Dit jaar kozen we iets totaal anders en krijgt elk kindje een zandvormpje mee naar huis. Om in het zomerse thema te blijven knutselde ik met mn schoonfamilie enkele strandbloemen in elkaar. Zo kan elk kindje een vormpje en bloemetje uitkiezen.

Hema traktatie KDV - 2 jaar

Hema Traktatie KDV - 2 jaar

Welke traktatie geef jij mee naar het KDV en wat was het meest originele geschenkje dat jouw kindje ontving van een jarige? Ik hoor het graag!


 Like what you read?

Volg me Bloglovin’ 

Like what you see? 
Volg me op Instagram


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.