Weekendje weg: logeren op een boerderij! #bucketlist

logeren op boerderij met kinderen. Thislittlefarm, Zwijnaarde

“Wij gaan enkele dagen op vakantie, en zoeken iemand die de zorg van onze boerderij en de dieren voor die periode wilt overnemen.” Kennissen van ons plaatsten vorige maand wel een wel erg aantrekkelijk zoekertje op Facebook. En zo geschiedde. Dit weekend verbleven we met de kinderen op een wondermooie boerderij net buiten Gent.

Ik moet jullie waarschijnlijk niet vertellen dat de kinderen het fantastisch vonden? Ze genoten volop van de buitenlucht en de enorme speelruimte. Ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring voor hen!

Logeren op een boerderij: leuk én leerrijk!

Gedurende ’t weekend leerden de kinderen veel bij over het boerderijleven. Dat de dieren het liefst vers gras eten, dat geiten heuse acrobaten zijn,  dat kippen op tijd gaan slapen en de haan ’s ochtends vroeg kraait, …. . Banale zaken voor ons, volwassenen, maar een nieuwe wereld die opengaat door de ogen van een kleuter.

Wie mij op Instagram volgt, zag ongetwijfeld al enkele foto’s passeren. #sorrynotsorry voor de SPAM. Anywayz, voor wij mij (nog) niet via Instagram volgt (shame on you), deel ik hier mijn favoriete kliekjes van ons weekendje op de boerderij.

logeren op boerderij met kinderen. Thislittlefarm, Zwijnaarde

logeren op boerderij met kinderen. Thislittlefarm, Zwijnaarde

logeren op boerderij met kinderen. Thislittlefarm, Zwijnaarde

logeren op boerderij met kinderen. Bergstrein kinderlaarzen op Thislittlefarm, Zwijnaarde

logeren op boerderij met kinderen. Thislittlefarm, Zwijnaarde


3 Comments

  1. Wat lijkt me dat leuk voor de kinderen, ik zou het zelf ook heel erg leuk vinden. Ik hou van dieren, veeeeeel dieren, maar in een huishouden met enkel een mama en 3 kindjes is er geen plaats of tijd voor veel dieren. Moesten we veel dieren standaard hebben dan zouden de kinderen die namelijk ook minder interessant vinden en wie draait er dan voor alles op?
    Jup, de mama uiteraard. Maar zo’n vakantie lijkt met echt helemaal top. Ik heb ooit eens ergens een advertentie gezien van een soort vakantiepark en dat was iets met pony’s, bij elk huisje was een pony die je moet verzorgen, maar ik weet niet meer of die in België of Nederland was, vind het precies niet meer terug. Weet jij toevallig wat ik bedoel? Ik vond je blog via Bloggende mama’s op Facebook. Mijn blog bestaat nog maar van 5 juni, ik ben nog vol op zoekende. Groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.