Vereeuwig die herinnering op papier! HUP!

HP envy photo 7830 all-in-one printer review

Hij stond al even op mijn wishlist, sinds vorige maand staat hij ook daadwerkelijk te pronken op mijn bureau: een printer. Niet zomaar een printer, wel de HP Envy Photo All-in-one (De 7830 om precies te zijn.) Je kan er zonder probleem je mooiste foto’s op verschillende formaten mee afdrukken, maar het spreekt voor zich dat je ook gewone documenten kan printen. Of inscannen. Of doorfaxen. Of kopiëren. All-in-one, dat dus. Alle functies van het toestel worden bij huize Depret dan ook optimaal benut. (Met uitzondering van dat faxen dan. Welke Neanderthaler doet dat nog?)

Dat ik van fotografie hou is al langer duidelijk. Dagelijks ben ik in weer met mijn fototoestel. Weinig kennis van zaken, maar met één duidelijk doel voor ogen: herinneringen vastleggen op beeld, en liefst van al dat beeld op zijn beurt vereeuwigen op papier. Ik hou me dan ook best goed aan ’t voornemen om op regelmatige basis een fotoboek af te drukken. Meer zelfs, as we speak verzamel ik de mooiste foto’s van het afgelopen jaar zodat we op Kerst opnieuw een mooi fotoalbum aan de grootouders kunnen overhandigen.

Losse foto’s daarentegen worden minder frequent online besteld. En ALS ik beslis een selectie foto’s af te drukken, worden deze meteen ingepalmd (of vrijwillig uitgedeeld) aan familie. “Voor op mijn prikbord in de keuken…” zegt mijn grootmoeder fier wanneer ze de foto uit mijn handen grist. “…zodat Mariette mijn schuune achterkleinkinders kan aanschouwen.”. Ah schattig.

Nu ik de printer in huis heb, ga ik veel sneller een leuke foto of quote afdrukken. Omdat het kan. En omdat het verbazend simpel is. (Ja, ik verbaas me over ’t feit dat zo’n dingen tegenwoordig allemaal draadloos kunnen. Zowel vanop de laptop of via een applicatie op de smartphone). En ik deel ze met plezier uit!

HP envy photo 7830 all in one printer review


P.S. Ook gemakkelijk wanneer uw kind op school over het gezin leert, en de juf daags voordien vraagt om enkele foto’s van gezinsleden mee te brengen.


 Like what you read?
Volg me 
Facebook

Like what you see?
Volg me op Instagram


One Comment

  1. Haha hier al regelmatig voorgehad (wegens gebrek aan printer) dat ik ’s avonds laat nog foto’s moet gaan afdrukken bij mijn schoonouders, omdat ze die de dag erna nodig hebben op school. Toch ook eens zo’n printer op mijn wishlist zetten :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.