Chique dinges, die balpennen van Caran d’Ache +WINACTIE

Als mamablogger mag je Moederdag niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Met een lezerspubliek dat voor 90% uit (aanstaande) moeders bestaat, voelt het als een plicht jullie op deze grootse feestdag extra in de bloemetjes te zetten. Daarom organiseer ik een fameuze Moederdag winweek. 7 dagen, 7 prijzen, 7 winnaars! Vandaag gaan we van start met een waar luxeproduct, namelijk schrijfwaren van Caran d’Ache!


Caran d'Ache brut rosé kwaliteit pen / balpen uit Zwitserland

Hoewel er ondertussen tal van apps bestaan die je helpen in het bijhouden van schrijfsels blijf ik steeds grijpen naar de oldskool post-its of notitieboekjes. Ik ben zelfs zo’n zot die nog steeds met een papieren agenda zeult.

Zeg me niet dat ik de enige ben die telkens opnieuw in de verleiding komt om een origineel notitieboekje aan te schaffen. ’T Is iets erg modegevoeligs, weet je. Schrijfmaterialen zijn big business voor winkels en webshops.

De felle kleuren en opvallende quotes die vorig jaar ‘hip’ waren, zijn ondertussen passé. Tegenwoordig kiest iedereen dan weer voor dat bruin kraftkarton om dan vervolgens zelf te pimpen met washi tape e.d. (of is dat ondertussen ook alweer sooooo 2016?)

Notitieboekjes in overvloed, zoveel is zeker. Ik heb ook veel te noteren, natuurlijk. Het boodschappenlijstjes en to-do’s noteer ik liefst op een klassieke post-it, maar recepten die bij de kinderen in de smaak vallen worden meteen neergeschreven het boekje. Ook alles wat met de blog te maken heeft (statistieken, ideeën, samenwerkingen, planning) worden in het boekje genoteerd.

Caran d'Ache brut rosé kwaliteit pen / balpen uit Zwitserland

Zwitserse kwaliteit: Caran d’Ache

Schrijfgerei, daarentegen, is iets minder modegevoelig. Daar zijn’t de klassiekers die er met kop en schouders blijven uitsteken. Je hebt de alltime favorite BIC, maar soms mag het ook wel eens wat meer zijn. Caran d’Ache is een merk dat bekend staat voor zijn hoogwaardige kwaliteit van schrijfwaren. Niet enkel de al wel bekende (kleur)potloden zijn wereldberoemd, maar ook de pennen en balpennen van het Zwitserse merk zijn ware klasse waarbij de prijs al snel tot in de duizend euro oplaat (SAY WHAT?!).

In samenwerking met Caran d’Ache mag ik mijn ultieme favoriet, de 849 Brut Rosé balpen incl. opbergdoos wegschenken aan één de lezers. De matte kleur heeft een zekere vrouwelijke finesse en het luxeproduct lijkt me ideaal voor de Moederdag winweek!

Caran d'Ache brut rosé kwaliteit pen / balpen uit Zwitserland


WINACTIE!!

Deelnemen is super simpel. Gewoon even mijn Facebookpagina liken en hieronder of op Facebook reageren dat je deelneemt.  Wil je extra kans maken? Share het artikel of Facebook of tag een vriend, dan steek ik je naam dubbel in de pot!

Deelnemen kan t.e.m. zaterdag 13 mei. De gelukkige winnaar wordt getrokken op Moederdag zelf. Dus hou op zondag 14 mei de Facebookpagina goed in de gaten. Succes!

PS: Voel je vrij om ook aan de andere lopende winacties deel te nemen. Je kan ze hier bekijken!  (en elke dag komt er eentje bij!)


Like what you read?
Volg me Facebook

Like what you see?
Volg me op Instagram


19 Comments

 1. Je bent niet de enige, hoor 😀 Hier ook nog eentje die heel old school met notitieboekjes en agenda’s loopt te zeulen. Ik vind het nog altijd het meest overzichtelijke 😉
  Die elektronische agenda is alleen maar handig om dingen te delen met de wederhelft.
  Die pen is werkelijk prachtig! Ik doe dan ook heel graag mee! Helemaal mijn kleur ook 😉

 2. Hier ondertussen ook een elektronische agenda om te delen met de wederhelft, maar notities tijdens vergaderingen blijven wel old school met pen en papier. Deze Rosé Caran d’ache zou het allemaal wat meer vrouwelijk maken!

 3. Zou een mooi en prachtig moederdaggeschenk zijn voor de mama van mijn dochter, deze mama is ook ondertussen al 20 jaar mijn vrouw en toeverlaat. Zij weigert digitaal te werken en doet alles nog ” oldfashioned” way met notitiebriefjes en balpen….. old but gold…

 4. Ester, ik vind het altijd heel leuk en aangenaam om jouw verhalen op jouw blog te lezen. Trouwens de foto’s zijn ook altijd de max! Alhoewel ik zelf geen moeder ben wil ik de pen wel graag voor mijn moeder. Ze verblijft heel veel in het ziekenhuis, nu ook, en zij zit de ganse tijd vanalles en nog wat op te schrijven. Het zou dus wel heel leuk zijn om dat voortaan met zo een mooie pen te doen 🙂 Het is best wel grappig overal staat wel iets gekrabbeld , op de krant, losse blaadjes, tijdschriften, servietjes, zakdoekjes 🙂

 5. Wauw, supermooie kleur en caran d’ache is natuurlijk een geweldig merk! Zelf kan ik ook nooit weerstaan aan notitieboekjes, ook al ligt er nog een hele stapel in mijn bureaulade. Ik gebruik ze elke dag om lijstjes te maken, een dagboek bij te houden en om leuke kaartjes in te plakken. Mijn krabbels kunnen er alleen maar op verbeteren met wat extra cachet 🙂

 6. Facebookpagina geliked en ik doe ik mee voor mijn vriendin (ook een mama van onze mooie dochter) ! 🙂

 7. Een rosé Caran d’Ache: pinch me, I must me dreaming! Facebookpagina vind ik leuk en ik deel dit bericht ook nog eens.
  Fingers crossed!!

 8. De beste balpennen ooit! Dat zijn echt de favorieten hier, maar moet ze dringend eens hervullen 🙂

 9. Ondanks dat ik helemaal mee ben met het digitale tijdperk, kan ik zo genieten van de geur van een nieuw notitieboek, een nieuwe oen die weer mn favoriet wordt ideeën kribbelen en doorstrepen op n zacht wit blad… Zalig! Valt het op dat ik een kleine stationary verslaving heb?! 🙂

 10. Ooh wat mooi! Zo wordt het huiswerk maken voor mijn therapie misschien beter te doen. En als dat is afgerond komen er misschiem weer mooie verhalen uit mijn pen ☺️

 11. Ik doe graag mee met de actie!
  Ik zou graag mijn moeder hier blij mee maken. Het is altijd even zoeken naar een balpen die ook echt gelijk schrijft… ik denk dat deze in haar tas overal mee naar toe zou gaan. Altijd een mooie én goede pen bij de hand :D.
  Ik heb helaas geen Facebook, maar ik volg je wel op Bloglovin’ (meermyr)

 12. Dit lijkt me nu echt super om mijn zwangersverhaal mee bij te houden en alle avonturen achteraf natuurlijk. Ik hou van schrijven, als logopediste moet ik niet anders doen soms, dus het zwak voor boekjes en pennen is zeer herkenbaar! Ik doe het ook nog steeds met een papieren agenda al verklaart mijn echtgenoot me voor gek…. 😉

 13. Voor mijn dochter, hoogzwanger en uitgerekend 16 mei. Een leuk anders dan anders kraamcadeautje! Zodat ze in stijl met een mooie balpen het opgroeiboek voor ons kleinzoontje kan invullen !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.