Als je jouw kind in 1 quote / woord moet omschrijven + WINACTIE!

gepersonaliseerde sweater trui bedrukken bij smartphoto

Elk kind is uniek, er zijn er geen twee dezelfde (en da’s maar goed ook!). Hoewel mijn kinderen dezelfde opvoeding krijgen, zijn ze toch totaal verschillend qua karakter. Samen vormen ze een hecht team en hierbij vullen elkaar aan.

Alixe is de spring in ’t veld. Ze zegt wat ze denkt en schaamt zich hierbij voor niets of niemand. Ze heeft geen nood aan bevestiging, ze wéét dat ze goed is. Haar zelfvertrouwen, daar kunnen velen nog iets van leren. Als ik mijn dochter in een gevatte quote zou moeten omschrijven dan kies ik voor “Fries before guys” vanwege haar liefde voor eten. Ook “Cute, but psycho” was een kanshebber, maar die vond ik ietwat gemeen voor het driejarig meisje. Ik had schrik dat velen de humor er niet van gingen inzien.

Jules daarentegen is de gevoeligheid zelve. Een erg lief kereltje dat (in tegenstelling tot zijn zus) regelmatig uit zichzelf een warme knuffel komt geven of zich liefdevol in je schoot nestelt. Hij is gevoelig. Aan prikkels, aan spanningen en geluid. Op momenten dat het hem te veel wordt heeft hij amper een half woord nodig om hem volledig van de kaart te krijgen. Waarbij hij tranen met tuiten huilt en maar moeilijk te troosten is. Tegelijk is hij het schoolvoorbeeld van een rustig en braaf kind, één die met iedereen overeen komt en ontzettend sociaal is. Een echte HRTBRKR (oftwel Heartbreaker). Ik moet toegeven: de quote ‘Sleep is for the weak’, was ook een kanshebber bij mijn zoon.

gepersonaliseerde sweaters trui bedrukken bij smartphoto

Ze vullen elkaar aan, waarbij Jules er is om Alixe te temperen, terwijl Alixe op haar beurt Jules uit zijn comfortzone trekt. Ze kunnen elkaar geruststellen, op hun eigen manier.


TIP: De truien komen van Smartphoto.be, waar je sinds kort ook gepersonaliseerde sweaters kan kopen. Bedrukt met een tekst naar keuze! Beschikbaar voor volwassenen en kinderen (vanaf 3 jaar). Misschien een leuk idee voor de eindejaarsperiode?


WIN WIN WIN

Met welke quote zou jij je zoon en/of dochter omschrijven? Laat het weten in de comments! De leukste reactie krijg van mij een trui opgestuurd. Woopwoop!


 Like what you read?
Volg me 
Facebook

Like what you see?
Volg me op Instagram

25 Comments

 1. Briek wordt door zijn meter steevast ” beertje Briek” genoemd, ofwel ” Briekie blue eyes”
  En ons Billie is zooooo een Frozen-fan dat ik deze bedacht: ” LET IT GOOOO! En go with the flow”

 2. Bij ons, toen ik klein was, noemden ze een lief meisje die evenveel fratsen uithaalde, een punaise. Sinds m’n dochter geboren is, hoor ik mezelf vaak zeggen ‘seg, punaise’. Dus kan die tellen?

 3. *No drama No fun* voor mijn oudste want geloof me ze kan zo opgaan in haar spel en is toch een echte dramaqueen.
  En de jongste *No mountain too high* omdat hij alles durft en overal over klautert wat in zijn weg staat om zijn doel te bereiken

 4. mijn jongste zoon (2,5) droeg in het begin altijd slipjes van ZEEMAN waar “Cool dude” op stond. Ik begon hem soms zo te noemen en als iemand hem nu vraagt “wie ben jij?” zegt hij steevast “Cool dude!” Dus dat lijkt me echt wel iets voor hem 😉

 5. Voor mijn oudste zoon Noah kan ik niet anders dan ‘I am a Music Man’ nemen. Hij zingt van ‘s ochtends tot ‘s avonds en is gek op instrumenten.

  Mijn kleine Elias verleidt iedereen met zijn donkere ogen en ellenlange wimpers waar ik zo jaloers op ben. Ze zien eruit alsof hij ze elke ochtend krult met zijn krultang. Een pull met ‘Mister Lashes’ zou hem dus niet misstaan!

 6. Onze jongste zoiezo ‘Sprinkhaan’, hij zit nooit stil ?. En de oudste ‘dramaqueen’, het is nog geen puber, maar ze kan er wat van! ?

 7. Wat en leuke truien!! Superleuke opschriftjes voor jou kindjes!!

  Ons dochtertje van nu 6maandjes valt moeilijk in slaap en eet graag, dus…
  “Give me my bottle and no one has to get hurt”
  “Give me food and I’ll be a girl so good”
  “sleep is overrated”

  Sinds haar geboorte zingen we ook geregeld een zelfgemaakt liedje voor haar, hier wordt ze wel lekker rustig van:
  “Laura
  Lau-lau-lau-lau-laura
  kleine mooie lieve Laura
  wij houden van a
  …”
  -> “Kleine mooie lieve Laura” lijkt me dus ook wel een leuk opschrift =)

  Ester je zal het nog moeilijk krijgen om te kiezen 😉

 8. Mijn jongste noem ik altijd mijn duracelleke, die heeft altijd oneindig veel energie. De oudste sweetypie wat dat is een super lieve.

 9. ” OWWWKEITJES ” – FINN
  Volgende week wordt onze zoon 4 en zijn standaard antwoord op domme, gekke en soms boze reacties is HEEEEEL nonchalant OWWWKEITJES!! ? Het gezichtje die hij erbij maakt het volledig af maar kan ik jammergenoeg niet posten. Tis wel zn lijfwoordje ?

 10. Ik zou voor mijn zoontje Lennert een trui ontwerpen met volgende boodschap erop: If you can dream it, you can do it! Hij is gevoelig en heeft last van faalangst. Met deze quote zou ik hem willen stimuleren om in zichzelf te geloven.

 11. “Dangerous when hungry”

  Zoontje van 5j heeft altijd honger en eet ganse dag door. Is dan ook superactieve jongen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.