Voor mooi & betaalbaar houten speelgoed is’t blijkbaar bij Action te doen?

mini matters houten speelgoed van action

’t Was even schrikken toen ik gisteren door de supermarkt slenterde en werd omgeven door een massa Sinterklaas-attributen. Akkoord, de dagen worden zichtbaar korter, grijzer en kouder. 2019 is duidelijk aan z’n eindsprint gestart, en toch sta ik nog met een halve voet in die heerlijke zomer. Ontkenningsfase? Misschien.

Feit is dat we slechts negen weken van de eindejaarsgekte verwijderd zijn, en wie er een beetje voorbereid aan wil starten, kan nu al ’t een en ’t ander vergelijken. Ik ben mogelijks niet de enige die het weekend voor Sinterklaas of Kerst in paniek nog een massa cadeau’s moet inslaan. Kortom, een beetje voorbereiding is geen overbodige luxe.

mini matters houten speelgoed van action

Net als u hou ik ervan om m’n slag te kunnen slaan in het walhalla van speelgoed, en ’t is daarom dat ik u met enige fierheid vertel over Mini Matters, de allereerste speelgoedlijn van Action, en meteen een houten speelgoedcollectie. I like!

Begin september kreeg ik via een persbericht voor ’t eerst te horen over Mini Matters, maar tis pas sinds begin oktober dat je de nieuwe collectie ook effectief in de winkel kan spotten. Zoals we het van Action gewoon zijn: boenk erop qua design, maar dan voor de helft van de prijs. Eveneens zoals we van Action gewoon zijn: ’t is vo de rappe! Met die cadeaugelegenheden in aantocht zou’t mij namelijk niet verbazen dat het budgetvriendelijke houten speelgoed van Action erdoor vliegt.

Van een gigantisch houten poppenhuis tot een keukentje, maar ook heel mooie inlegpuzzels en prachtige houten spulletjes voor in het het speelgoedwinkeltje. Ik sloeg alvast mijn slag laat je mijn favorieten zien.

mini matters houten speelgoed van action
inlegpuzzel hout action

Niet onbelangrijk: het houten speelgoed van Action voldoet aan internationale kwaliteits- en veiligheidseisen, en is gemaakt van FSC-hout, dus afkomstig uit verantwoord beheerd bos. Dat maakt het houten speelgoed bij Action niet alleen leuk en voordelig, maar ook verantwoord.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.