Mommy Musthave: Clic&Go met eosine

Clic&Go wattenstaafjes met eosine Toen ik  wanhopig op zoek ging naar een nieuw artikel voor mijn blog, besliste ik een ‘whats in my bag’-achtig artikel te gaan schrijven. Inspiratie niveau 0, maar dat terzijde. Ik ging gaan nadenken wat er allemaal in mijn handtas / luiertas zit. Van portefeuille tot snoetenpoetsers, heel uiteenlopend dus.

Ik ben zo’n moeder die een gigantische handtas met zich meesleurt. Al een geluk dat oversized in de mode is anders zou ik me onsterfelijk belachelijk maken met dat ding. Anyways, ik smeet de inhoud van mijn sjakosse op tafel en onderwierp het aan een grondige selectie.

Clic&Go wattenstaafjes met eosine

Wat zit er in mijn ehbo-kit on-the-go? #Momlife

In mijn handtas zit een kleiner zakje met hierin wat medicatie. Mijn mini ehbo-kit on-the-go, noem ik het. Dafalgan, Compeed (tegen die verrekte koortsblaasjes), iets tegen de misselijkheid, … noem maar op. Sinds ik moeder ben van twee hyperactieve kleuters, heb ik ook een aantal pleisters en wat ontsmettingsmiddel aan het zakje toegevoegd.

En toen kreeg ik plots een ingave. Het ontsmettingsmiddel dat ik meeneem in mijn handtas is namelijk zo gemakkelijk en compact dat het ongetwijfeld interessant is voor collega-moeders.

Clic&Go met eosine

Bij deze besloot ik het What’s In My Bag artikel over boord te gooien en te schrijven over de onwijs handige wattenstaafjes met eosine van Clic&Go. De wattenstaafjes zitten in een klein doosje en zijn volledig in gereedheid gebracht om die schaafwonden bij mijn kinderen aan te pakken. Het enige wat je nog hoeft te doen is het blauw uiteinde te klikken, en het watje vult zich met de rode vloeistof. Perfect gedoseerd en je kan het erg precies aanbrengen.

Clic&Go wattenstaafjes met eosine

Eosine is voor mij een zeer nostalgisch product. Het brengt me terug naar mijn kindertijd, wanneer mijn moeder haar best deed om de mooiste kunstwerken op mijn kapotte knieën toveren. Naar oude gewoonte besloot ik dus een hartje te ‘tekenen’ op de hand van mijn dochter. Kwestie van het product in beeld te brengen.

Geen gedoe met flesjes, watjes, smossen en vlekken (De meest smérige vlekken, die eosine!). Gewoon een klein doosje en alles bij de hand. Hoe handig is dat?!

Wij zijn grote fan van de wattenstaafjes met eosine, maar er zijn enorm veel varianten te koop van Clic&Go. Denk maar aan wattenstaafjes die de pijn verlichten bij doorkomende tandjes of aften (waarom kende ik dit niet toen Jules het Coxsackievirus had?!).

Q: Had jij al van Clic&Go gehoord?

Clic&Go wattenstaafjes met eosine


Like what you see? 
Volg me op Instagram

[wdi_feed id=”2″]


4 Comments

  1. Leuk idee, maar geen fan van. Eosine ontsmet amper en droogt de wonde uit, wat beiden zorgt voor slechtere wondheling. Hier gewoon unidoses hibidil en isobetadine in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.