De lenteschoonmaak. Nu we toch tijd hebben.

lenteschoonmaak in keuken met HG producten

‘T afgelopen anderhalf jaar zijn we meer dan ooit thuis geweest. Wat begon met een lockdown en daarbijhorende ‘blijf-in-uw-kot’campagne, deinde uit naar mondmaskers, bubbels en barometers. Een periode waar vrijgekomen tijd nuttig gespendeerd werd met een kluswerkje hier en lenteschoonmaak daar. Niemand had gedacht dat we twee jaar later nog steeds met z’n allen thuis zouden werken en quarantaines elkaar in sneltempo afwisselden.

Vorige week was’t hier prijs. Tante Rona kwam gedag zeggen bij huize Depret. Niet dat ze een indruk naliet, maargoed. We zaten noodgedwongen 10 dagen thuis met onze drie kinderen. Mogelijks heeft die recente coronabesmetting in ons huishouden er wat mee te maken, maar ik ben de laatste dagen als een gek beginnen opruimen en poetsen. Zou het een bijwerking zijn? Next level nestelen. Of is’t mijn onderbewustzijn dat zeker wil zijn dat het vuile virus nergens bleef plakken.

lenteschoonmaak in keuken met HG producten

Ik haalde zowaar het halve HG assortiment in huis. De schimmelvlekkenreiniger hebben we hier al jaren standaard in huis, maar ik kocht nu ook een speciale airfryer reiniger, sieraden reinigingsbadje en wasmiddeltoevoeging tegen nare geurtjes in sportkleding. Ken je HG? Doet wat het belooft. Echt.

Het merk doet me telkens doet lachen met de namen die hun producten meekrijgen. Een naam die letterlijk het productgebruik omschrijft. Heerlijk simpel, en duidelijk. Brengen ze een product op de markt tegen een stinkende afvoer? Dan noemen ze die HG Afvoerstankverwijderaar. Heb je dan weer een vuilbak een luchtje aan? Koop de HG tegen stinkende vuilbakken. Duidelijk, toch? Simple comme bonjour

Bon, de lente staat voor de deur en als we de ‘Rona experts mogen geloven wordt het eentje die voorzichtig aan ’t oude leven doet denken. Tijd om die tuinlounge op orde te zetten mesten, terras af te spuiten en barbecue proper te schrobben. Nu we toch tijd hebben.

lenteschoonmaak in keuken met HG producten

De foto’s in dit artikel werden getrokken door Sundae. Ons woonverhaal verscheen recentelijk in hun online interieur magazine. Het volledige artikel kan je hier lezen.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.